De jury van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland heeft de 30 finalisten bekend gemaakt voor de 10e dus jubileumeditie van de meest prestigieuze ondernemingsverkiezing van onze provincie: de OVNH. Er zijn juryprijzen te verdelen in de categorieën: Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein.

Daarnaast is er een publieksprijs waarvoor het stemmen vanaf 22 maart begint via de website van de OVNH.

Dit getuigt van sterk ondernemerschap in onze provincie

Juryvoorzitter Jaap Bond, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Noord-Holland, is enthousiast over de genomineerden van deze jubileumeditie: “Sinds de eerste verkiezing ben ik meerdere malen juryvoorzitter geweest en iedere keer verrassen de inzendingen mij positief. Ik ben trots dat het niveau nu ook weer zo hoog ligt. Dit getuigt van sterk ondernemerschap in onze provincie.”

De vier winnaars worden door de provincie uitgenodigd om in juli gezamenlijk het EK atletiek bij te wonen. De prijzen voor de Beste Onderneming van Noord-Holland worden op 25 mei uitgereikt tijdens de finaleavond in Theater de Philharmonie in Haarlem.

Publieksprijs

Alle 30 genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland maken tegelijkertijd kans op de Publieksprijs. Die wordt dezelfde avond toegekend aan de finalist met de meeste stemmen. Het stemmen verloopt via de website van de Ondernemingsverkiezing. Kaarten voor de finaleavond zijn al vanaf € 10,- te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here