Op donderdagmorgen 24 maart om 09.00 heeft de commissaris van de Koning van Noord-Holland, Johan Remkes, de Amsterdamse Euronextbeurs geopend met een slag op de gong.

Hij werd daarin bijgestaan door een ruime afvaardiging van de OVNH-finalisten uit de categorie Grootbedrijf, te weten GP Groot BV (Heiloo), Mobgen (Amsterdam), Verhoef Aluminium Scheepsbouwindustrie BV (Aalsmeer), GSA Groep BV (Schiphol Oost), Lightwell (Amsterdam-Duivendrecht).

Finalisten Grootbedrijf luiden samen met Johan Remkes beursgong
Finalisten Grootbedrijf luiden samen met Johan Remkes beursgong

Met de gongslag gaf hij ook het startsein voor een online discussieplatform van de provincie Noord-Holland, waar ideeën over het economisch beleid van de provincie welkom zijn. Iedereen kan hieraan meedoen.

Op economisch vlak doet Noord-Holland het goed. Beter dan andere provincies in Nederland. De provincie wil er alles aan doen om de Noord-Hollandse regionale economie duurzaam aan te jagen en om ruimte te geven aan vernieuwing, duurzaamheid en ondernemerschap. Hiervoor investeert de provincie € 160 miljoen extra.

En de provincie doet dit door nieuwe wegen te ontginnen voor werkgelegenheid, bereikbaarheid, innovatie, duurzame energie, de vitaliteit van het platteland en robuuste natuur- en recreatiegebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here